Cliëntervaringen

Meisje (10 jaar)
“Ik vond de gesprekken fijn want je kon je gewoon uitleven, je kon je gevoel gewoon vertellen. Jij wist altijd een oplossing en nam me serieus.”

 

Jongen (13 jaar)
“Ik vond het fijn dat we goede gesprekken konden voeren. De gesprekstekeningen heb ik als prettig ervaren, en ik heb vooral geleerd dat ik “aan de groene kant” moet denken.”

 

Ouder
Het behandelplan en de werkwijze is vooraf prima met ons gecommuniceerd. Het wordt natuurlijk pas écht duidelijk als je het ziet gebeuren. De gesprekken verliepen in een fijne sfeer. Goed op het kind afgestemd. Het heeft ons kind echt geholpen om in te zien dat het “anders” kan denken. De behandeldoelen zijn goed bereikt, en ik heb er vertrouwen in dat het nog verder gaat doorgroeien. Er was steeds veel ruimte (dat voelde ik zo) om vragen kwijt te kunnen. Superbedankt.”

 

Ouder
“Fijn kennismakingsgesprek. Kind voelt zich “thuis”. Ouder voelt zich gehoord. Door de gesprekken raakten we de kern van het probleem, en was ons kind erdoor geholpen. Hartelijk dank voor je inzet en geduld. En voor je persoonlijke toon.”